Un regal molt especial d’Ester Vizcarra al col·legi Sant Roc

Com descriu a una de les seues dedicatòries, Ester Vizcarra ens ha dedicat les seues darreres obres literàries al voltant de la figura de Joan Valls. Un col·legi que tant ha significat en la vida de la seua família, i que huí veu una vegada més, com el seu treball pot ajudar a moltes generacions de xiquets que tenen l’oportunitat d’apropar-se de la ma de Joan Valls, a la poesia.

Per una banda, una col·lecció de poemes de Valls, adaptats a xiquets, que venen a ser un joc de paraules, amb ritme i musicalitat, que de segur fan les delícies dels més menuts. L’obra ‘Una lluerna fa de semàfor’, conta amb un bon grapat de magnífiques il·lustracions que han realitzat els alumnes de l‘Escola d’Art i Disseny d’Alcoi, i que suposa a la fi, un treball que obri la porta de les oportunitats als artistes i escriptors locals.

‘Enterreu-me amb batí i en sabatilles’, és la història de la vida del nostre poeta alcoià. El llegat d’una part de la cultura i les idees d’un poble en forma de vers. Coincidint amb el centenari del naixement del poeta de la Mariola, Ester ha posat el seu granet a una sèrie d’iniciatives que la societat alcoiana ha posat en marxa aquest any per fer un homenatge i recordar l’obra d’aquest autor.

Moltes gràcies a la Coordinadora i a l’Ajuntament d’Alcoi, pels exemplars regalats al col·legi, i en especial a Ester per les seues dedicatòries. Aquests llibres tindran un lloc especial a la Biblioteca de les Rates del col·legi Sant Roc

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría