Sant Roc guanya la II edició Concurs Idea T-Kids

Un grup d’alumnes del col·legi Sant Roc guanyen el primer premi al concurs d’idees emprenedores que organitza la Universitat Politècnica de València.

Un centenar d’alumnes de cinquè de primària han participat al concurs d’idees empresarials que organitza la EPSA. Durant els últims mesos hem realitzat un projecte d’emprenedoria amb l’objectiu principal de crear idees de negoci originals i sostenibles. Després de treballar les propostes d’una forma creativa, vam desplegar els elements clau del llenç de negoci: Model Business Canvas. Els nostres companys de cicles formatius, i especialment la professora del módul d’administració, Patri Silvestre, ens han ajudat a dissenyar les nostres empreses. Finalment entre tots hem avaluat les propostes dels nostres companys per triar la idea finalista per al concurs.

Quatre equips que representen a les classes del penúltim curs de primària van ser seleccionades pels seus propis companys per a representar a Sant Roc en la final del concurs.

Un total de 19 projectes finalistes dels diferents col·legis representats, han exposat les seues idees al pavellò de la Escola Politècnica Superior d’Alcoi. Un jurat format per 10 representats de mestres dels col·legis participants, responsables de la UPV, experts empresaris i professors de la universitat, entre altres; han triat les idees guanyadores d’aquesta segona edició del concurs Idea t-Kids. La classificació final ha sigut:

Primer: Sant Roc (Alcoi)
Segon: Isabel la Católica (Olleria)
Tercer: Santa Ana (Alcoi)

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría