Ruta del modernisme

Durant aquesta setmana els alumnes de 6è hem realitzat la “Ruta del Modernisme” a la ciutat d’Alcoi. Una ciutat plena d’història que pot ser contada al endinsar-se per els seus carrers. Una història que ens conta tots els esdeveniments que van succeir en una època d’esplendor. Una època en la qual la ciutat es transformava d’una manera silenciosa en costrucciones úniques e irrepetibles.

Aquesta ruta és el resultat del projecte que estem portant a terme dins de el projecte “MÉS HISTÒRIA DIVERTIDA” a l’àrea de Socials.Al igual que la setmana passada es vam endinsar per aquells llocs més importants de la Guerra Civil, aquesta setmana hem visitat les parts més significatives del Modernisme de la nostra ciutat.

Totes les explicacions d’aquesta visita ens les va realitzar, al igual que la setmana passada, el nostre amic Gabri, persona vinculada al: col·legi, Juniors Flor de Neu i a la Parròquia.

Els alumnes van gaudir de les explicacions del nostre guia, a més d’aprendre: llocs, característiques, anècdotes i història d’Alcoi que abans no sabíem. Els llocs visitats durant la visita van ser llocs molt emblemàtics del casc antic de la ciutat, com ara: la Casa del titot, el antic Parc de Bombers, els Círcul Industrial, el conservatori (anomenada l’escaló), entre moltes altres.

Ha segut un plaer visitar els llocs més característics i emblemàtics de la nostra ciutat. Ací vos deixem algunes de les imatges de la visita.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría