FEM OLIVES A PENÀGUILA

Ho llegiu bé. La classe de Ciències d’aquesta setmana ha sigut anar a fer olives, la qual forma part del projecte d’APS “UN JORNAL PER A CASA”. I és que si volem estudiar l’oli amb profunditat, cal començar pel principi. Es per això que durant un matí ens hem convertit en agricultors de veritat i hem anat al bancal a fer olives. Una vegada recol·lectades, hem acudit a l’almàssera Ribes-Oli, on després de pesar-les, ens hem assabentat del preu ens havien de donar. La conclusió és que la vida del llaurador és molt dura, però també important. I com costa guanyar-se el jornal…

Una vegada venudes, hem canviat el rol i ens hem convertit en almasserers. Per això, des de les mateixes entranyes de l’almàssera, i dirigits per la nostra mestra Macu Ribes, hem sigut testimonis del procés d’elaboració en directe. Ara entenem perquè el preu d’aquest producte és tan elevat i ens sap greu que moltes famílies no puguen fer ús del mateix per aquest motiu..

Ara toca treballar les qualitats alimentàries d’aquest producte tan important per a la nostra dieta i començar a lluitar per a poder donar els màxims litres a Càrites Banyeres. Moltes gràcies a Macu i a la centenària empresa Ribes-Oli, per obrir-nos les portes de casa . Gràcies per formar part del nostre projecte. Tots farem possible el nostre lema: ”OLI PER A TOTS”. 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría