Felicitació oficial per part de la corporació municipal de la nostra ciutat

Aquesta setmana hem rebut una felicitació oficial part de l’Ajuntament d’Alcoi per a tot el col·legi de Sant Roc en general i per als alumnes de sisè en particular pel seu projecte «UN ESPAI PER A FÈLIX» i pel projecte educatiu dut a terme pel nostre centre escolar.

Des d’un primer moment pensàvem que la nostra ciutat tenia un deute pendent amb aquest equip de naturalistes. Per tant el producte final del “projecte Fèlix” no va ser altre que la petició formal d’homenatge a la seua persona al Ple Municipal de 23 de febrer de 2015.

La contestació, per unanimitat, va ser positiva i l’acte tindrà lloc, a falta de concretar alguns detalls, el pròxim 15 de juny al parc natural de la Font Roja. Un espai del parc rebrà el nom d’aquest naturalista i hi contarem amb la presència de Odile (la filla de Félix que vindrà exclusivament des de Madrid), de bona part de la Corporació Municipal i com no podria ser d’altra forma, dels alumnes i famílies del cole, els principals protagonistes d’aquest projecte. Ja esperem el dia però abans ens queda el «Campament Fèlix» a Bejís organitzat, exclusivament per a nosaltres, per part de la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente. Sens dubtes un projecte històric i inoblidable que compartirem amb tots vosaltres.

Volem aprofitar aquestes línies per agrair a la Fundació i a la Corporació Municipal la seua col·laboració perquè aquest projecte haja estat una realitat.

Felicitació Ajuntament Alcoi

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría