II trobada amb escriptors amics de la UNESCO d’Alcoi

 

Cartell-Trobada-Escriptors-151

Per segon any consecutiu el Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi i la Coordinadora pel Valencià presenten la II Trobada amb escriptors. El públic i els lectors, segur que tenim moltes més qüestions per plantejar-los a aquests quatre escriptors.

Els escriptors convidats enguany ens explicaran la seua concepció del fet d’escriure i respondran a les qüestions que els plantejarem nosaltres, el públic present a la sala UNESCO; el pròxim 7 de maig enceta la serie Manel Rodríguez, el 14 de maig continua Francesc Bodí, el 21 de maig l’escriptora Mercè Climent, i el 28 de maig, Ximo Espinós presenta la novel·la‘Material fotogràfic’. Totes les xerrades seran a les vuit a la sala UNESCO.

En aquesta presentació ja se’ns ocorre plantejar-los algunes preguntes: A què es dedica professionalment? Per què és escriptor? Com es planteja l’escriptura? Quan comença a escriure una novel·la ja sap el final? Els personatges de les seues obres tenen res a veure amb persones de la realitat? Quins gèneres literaris li resulten més interessants? Com es documenta a l’hora d’escriure? Té contactes amb altres escriptors i/o escriptores actuals? Hi ha escriptores i/o escriptors que tinga com a model? De quines obres seues està més satisfet?…

la UNESCO, al carrer cid 12.

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría