Taller d’horts escolars

Hui hem rebut la visita de l’experta en HORTS ECOLÒGICS. La técnic mediambiental Susi, ens ha fet passar una vesprada molt especial, apropant-nos el món de les hortalisses i les fruites d’una forma experimental i molt divertida.

Amb quatre activitats hem començat un taller per despertar l’interés de tots els xiquets i xiquetes. En forma de circuit i amb grups cooperatius hem passat per ells intentant resoldre de forma eficient, les tasques encomanades.

Jugant amb els sentits

A continuació, hem jugat amb els sentits, buscant les nostres parelles vegetals  anulant el nostre sentit més potent: la vista. La prova consistia en trobar, amb els ulls tapats, als companys que compartien el mateix troç de verdura o fruita utilitzant principalment els sentits del tacte, l’olfacte i el gust. D’aquesta manera hem recordat els continguts treballats al primer projecte del curs, conectant els temes i les experiències. Ha sigut molt divertit, sobretot perque els de l’all han acabat dominant el joc. A la fi, ens han deixat provar-ho tot. Els més atrevits han menjat all cru.

Per a finalitzar, ens han explicat com es sequen les llavors per poder cultivar d’un any a un altre, i ens han donat a tastar les millors maduixes i nespres que hem menjat mai. Una vesprada molt completa que ens ha despertat l’interés per la natura i el menjar saludable. Moltíssimes gràcies Susi, perque has aconseguit despertar els nostres sentits d’una forma molt original i pedagògica. Estem desitjant visitar els horts socials per tornar a gaudir amb els teus coneixements i la teua sensibilitat pel medi ambient.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría