5é. Visitem la cardadora i ajudem l’alzheimer i càrites

Dins del projecte ENTENENT LA NATURA, hem encetat un subprojecte titulat «A cada porc li arriba el seu Sant Martí». Gràcies a ell, hem pogut visitar el mas de La Cardadora, a la Font Roja, on el senyor Paco i la seua filla Elena, als que els volem donar les gràcies per obrir-nos les portes de sa casa, ens explicaren tot el que fa referència a la vida en un mas.

Vam fer quatre grups per a fer un taller de caixes niu, amb Àlvar Seguí, amic i col·laborador fidel als nostres projectes; aprendre l’agricultura i ramaderia, amb el mestre Paco; l’arquitectura del mas i el seu interior, amb Elena; i la bodega i ferramentes, amb el senyor Paco.

A la vesprada va pujar Rafa Cortés, de la carnisseria Rafa de Cocentaina, per a fer-nos una demostració de la seua professió. La qüestió era convertir el porc en aliment, com feien els avantpassats als masos valencians, per a realitzar una rifa per a lluitar contra l’Alzheimer i ajudar a Càrites Alcoi.

Per tant, a partir d’ara, comencem a llaurar el camí per a aconseguir 10.000 euros que ens serviran per a equipar de noves tecnologies l’aula de l’associació AFAMA de Cocentaina i per ajudar a més de 400 famílies d’Alcoi a passar uns Nadals més dignes. ENS AJUDES?

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría