5è. Anellament científic a la font roja

Els lectors d’aquesta notícia pensareu si ens hem tornat bojos, ja que l’anellament científic està dins del projecte del primer trimestre ENTENENT LA NATURA. Doncs, la veritat és que sí. Aquesta activitat la portem intentant fer des de desembre i, primer, per causes meteorològiques, i, després, per problemes personals, hem acabat realitzant-la al mes de maig.

La setmana passada acudírem puntuals al nostre volgut parc natural de la Font Roja a veure el nostre amic Pep Cantó. Aquest home fa bona la frase que diu que «sense sentit de l’humor no hi ha aprenentatge». A banda d’ensenyar-nos amb molt de «glamour» els secrets de la Natura, també ens fa riure sense parar.

I què hem aprés? Moltíssim. Hem anellat molts ocellets únics i singulars: un pit roig, amb una mutació genètica perquè tenia unes taques blanques a les ales; un mosquiter de panxa blanca, amb les seues blanquetes plomes del pit; un gafarró, el qual fou literalment hipnotitzat per Pep; un ferreret, present a la Font Roja des del 2004 -fins a eixa època no hi havia cap-; un pinsà, amb els seus magnífics colors cridaners que li permeten lligar sense parar… Ací publiquem algunes cosetes.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría