Projecte de Aprenentatge- Servei (ApS) SúperDEMOS

El projecte de Aprenentatge- Servei (ApS) SúperDEMOS conclou amb les exposicions dels nostres projectes d’investigació als usuaris de CREU ROJA que han fet possible que adquirim els coneixements necessaris per poder dur a terme els treballs.

En aquest projecte sobre demografia, hem fet un estudi comparatiu de la situació real de la població del nostre país i la del país d’origen dels nostres amics protagonistes. Argentina, Veneçuela, Argèria, Marroc, Colòmbia, Senegal… van ser motiu d’estudi per a analitzar les seues dades demogràfiques i entendre millor les causes que han provocat que persones com Iheb, Larry o Liz, deixaren els seus llocs de naixement.

Després d’una interessant sensibilització i seguiment dels casos, els alumnes de sisè exposarem el resultat als nostres amics i ferem entrega d’un certificat de participació al projecte d’aprenentatge, que suposarà una gran carta de presentació per obtindre majors oportunitats en la seua nova vida en societat.

Des del Col·legi Sant Roc vos desitgem un futur ple d’oportunitats. Heu demostrat tindre un humanisme grandiós. El nostre més sincer agraïment a Yasmina i Maroua (Creu Roja), que han fet possible aquesta experiencia tan significativa.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría