Primera dissecció del nostre projecte «Gota a Gota». El cor.

fullsizerenderAquesta setmana hem començat les disseccions dins del nostre projecte «ApS» (Aprenentatge- servei) dins del projecte «Gota a Gota». Un projecte interdisciplinar que engloba diferents àrees. Com bé sabeu, els nostres alumnes coneixeran els diferents aparells i parts del cos humà realitzant disseccions en el laboratori per comprendre millor el seu funcionament, dibuixant al quadern de camp allò que han aprés i utilitzant les noves tecnologies com a mitjà indispensable per a la seva formació.

1Aquesta setmana hem començat, com no podia ser d’una altra forma, per l’aparell circulatori i més concretament pel cor de porc. Hem comptat amb la presència de persones que, tan amablement ens han oferit el seu temps i coneixements. Estés  persones, han segut els alumnes de 1º de Batxillerat que han explicat tot el relacionat amb l’aparell circulatori i el cor. Ens han disseccionat, en primera persona, el cor i hem pogut veure, les diferents parts del mateix, com per exemple; les aurícules, els ventricles, les diferents venes i artèries principals, així com els músculs que proporcionen el bombejament del cor.

65456411

També els alumnes han pogut veure a través dels microscopis, gotes de sang i el resultat ha estat espectacular. Els alumnes de sisè, volem agrair l’interès mostrat per les companyes de batxillerat per realitzar-nos les explicacions i disseccions, ja que ha estat una experiència única i irrepetible.sin

sin-tituloTampoc podem deixar a un costat les noves tecnologies i per això estem utilitzant aplicacions dins del nostre projecte. Aquesta aplicació tan útil és «Padlet». És un mur virtual on els alumnes expressin els seus, experiències, vivències, emocions i sensacions en primera persona des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. Aquí us deixem les experiències i reflexions viscudes pels alumnes en la dissecció del cor dins del laboratori.

Made with Padlet
Made with Padlet

Per finalitzar aquesta setmana plena d’emocions, sensacions i vivències, ací vos deixem algunes de les fotos de les diferents disseccions de la quatre classes de sisè. La setmana propera seguirem informat-vos  de les nostres disseccions i la nostra campanya de donació de sang «Gota a Gota».

campanya

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría