5è. Les rapinyaires a classe

Seguim amb el nostre projecte «Entenent la Natura». Hui ens ha visitat l’amic Àlvar Seguí per complimentar el treball fet a classe fins al dia. A la xerrada hem parlat sobre rapinyaires en general però sobretot hem preparat les pròximes dues eixides, molt esperades i preparades, que tindrem en els dies vinents abans de finalitzar el primer trimestre. L’objectiu central d’aquestes serà l’anellament científic d’aus i de voltors, així com el seu funcionament i objectius. No volem desvelar més coses però, amb tota seguretat, seran excursions inoblidables.

I la sorpresa del dia ha sigut veure en directe un brúfol nival (bubo scandiacus): rapinyaire nocturna que habita als països nòrdics i que a causa del calfament global de la Terra està en perill d’extingir-se en pocs anys. La causa és que, a poc a poc, la neu va desfent-se i aquestes aus ja no poden fer el niu a terra camuflant-se dels depredadors.

Ha sigut una meravella poder tocar i observar en directe temes treballats a classe amb tanta intensitat. Una experiència única. Ací publiquem algunes imatges.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría