Presentació del llibre “Els mons de Laia”

Els mons de LaiaEl pròxim 22 d’abril, tindrà lloc a la biblioteca Pare Arques de COCENTAINA, la presentació del llibre, “Els mons de Laia”, obra de l’amic Miquel Àngel Puig Cuadau. L’autor estarà acompanyat del també escriptor Francesc Gisbert. Coneixerem moltes històries màgiques dels nostres personatges fantàstics (bruixes, donyets, bubotes, encantades i molts més). Serà ben divertit.

Miquel Àngel Puig és un mestre amant de la nostra cultura i de la nostra llengua, i també de la nostra música. El 2006 Miquel Puig va obtindre el segon premi en el concurs de narrativa curta d’àmbit nacional organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent, amb l’obra “En memòria de Carme”. Miquel desenvolupa la seua tasca creativa de la mà del nostre conegut i amic Dani Miquel.

Els mons de Laia ” és un relat ple de vitalitat i d’energia. Les criatures fantàstiques de l’imaginari col·lectiu del poble valencià, ixen de la cambra de l’oblit, i ens plantegen una sèrie d’entrebancs, que Laia es veurà obligada a superar, per tal d’ajudar la seua germana. Però no tot són obstacles. També hi farà nous amics en aquesta trepidant aventura. I no sols això: Descobrirà la força que duu al seu interior.

Font: LA VEU. Diari digital

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría