L’animador de sarró i trabuc, a la càrrega en la Fira de Tots Sants

El nostre mestre aventurer. El roder de la ploma. L’animador d’històries de sarró i trabuc, torna a la càrrega amb una posada en escena en un entorn immillorable. La millor FIRA del país, la que recentment ha sigut nomenada com a BIC, compta en la seua programació d’actes, amb la presència del nostre company Paco Pascual. La passió per les lletres i l’ànima del mestre, es donen la mà per compartir amb menuts i majors, la llegenda dels bandolers germans de Gaianes. El Petit Palau, s’ompli des del dia 1 de novembre de la màgia d’uns herois assalta camins. Al seu poble, com no podia ser d’un altura manera, Paco triomfa en companyia de les cançons d’Anselmo Martí i el grup de teatre Ambelú.

No poder faltar a aquesta cita amb la cultura i la diversió. L’última actuació demà diumenge a les 12:00h al PETIT PALAU.

LA PLATA DE GAIANES. Actuació amb música, cant, narració i animació històrica, en la qual els més menuts descobriran com els germans Seguí de Gaianes assaltaren el Banc d’Espanya de València el dia de Sant Vicent. Una història recopilada i adaptada pel contestà Paco Pascual i amb la interpretació, entre altres, del cantautor contestà Anselmo Martí.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría