La carabassa Tomasa, un conte per a Tots Sants

foto-xaroL’escriptora de contes infantils Xaro Navarro, acaba de publicar la seua darrera obra:  La carabassa Tomasa.  Un llibre infantil que posa en valor la festivitat de Tots Sants, més enllà de la influència recent de Halloween.
La carabassa Tomasa és un conte entranyable escrit amb la sensibilitat especial amb la que la nostra benvolguda Xaro sol tractar temes tan importants com ara les tradicions, la natura, els valors de l’amistat i la vida en els pobles.
El llibre, a més d’un conte infantil protagonitzat per una carabassa ben particular, inclou algunes receptes de cuina fetes amb carabassa, com ara els bunyols de carabassa, la carabassa al forn, magdalenes, galetes, coques, arnadí, etc.; el joc popular “La mare carabassera”; un glossari de paraules i frases fetes; tot de curiositats sobre aquest fruit oriünd d’Amèrica i unes notes ben interessants sobre l’origen autèntic de les festivitats de Halloween i de Tots Sants.
A continuació podeu tastar-lo un poquet:

Esperem poder disfrutar prompte de la presència de Xaro en el col·legi per poder compartir el seu nou treball.  Però si no podeu esperar, ací us deixem les pròximes dates en les que es presentarà el llibre:

  • Dissabte, 15 d’octubre a les 18.00h, a la Plaça Major de Gaianes: Contacontes, taller de manualitats i berenar.
  • Dijous, 27 d’octubre a les 18.00h, a la Biblioteca Municipal de Cocentaina: contacontes i taller de manualitats.

+ informació: www.xaronavarro.com

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría