Guia de Llibres Infantils i Juvenils, Nadal 2015

La Bibliotaca Municipal de Cocentaina, ens oferix un catàleg de llibres recomanats per a regalar en temps de Nadal.  Regalar llibres es regalar informació, imaginació, creativitat, cultura… Si regalem llibres als xiquets i joves estem fomentant la lectura des de casa.
A la Biblioteca tenen una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils, amb una selecció de novetats, classificada per edats des de 2 fins a 12 anys, amb un apartat especial de llibres de poesia infantil i llibres per a regalar als pares. Llibres en castellà i valencià, llibres d’aventures, de fantasia, de viatges, d’emocions, de jocs, d’informació… tots xulos i diferents per a que fem una bona tria.
L’horari de Biblioteca és de dilluns a divendres de 9:30 a 11:30 i de 16 a 10 hores, dissabte de 10 a 13 hores. El més adient es visitar-la en família: mirar els llibres, triar els que més ens agraden, anotar-los en la carta i… desitjar que entre els regals apareguen eixos llibres especials que s’hem triat.
A més, podeu consultar la Guia de Llibres Infantils i Juvenils, Nadal 2015, punxant al damunt de l’enllaç.
Us recordem que tan important és regalar llibres com compartir lectura i ara, els dies de Nadal, és quan més temps tenim per fer-ho.
Des de la Bibliotaca de les rates us recomanem que visiteu aquesta exposició o el catàleg on-line que ens han preparat per a aquestes festes de Nadal.

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría