Entenem la natura: comencem amb les disseccions.

Entenem la natura: disseccions d’animals invertebrats.

Com ja sabeu a 5è de primària estem portant a terme un projecte molt interessant dintre de l’àrea de Ciències anomenat “Entenem la natura: El gegant tímid”. Una vegada que ja em acabat amb la classificació dels animals, tant vertebrats com invertebrats, els alumnes estan creant un mapa mental amb una aplicació molt divertida anomenada “Inspiration”.

Ara és el temps de posar-se mans a l’obra per a començar amb les disseccions. Aquesta setmana hem disseccionat “la clòtxina”. Els alumnes tenien una clòtxina cuita en grups de quatre persones i es podia veure perfectament totes les zones. La primera pràctica amb aquest animal invertebrat va començar amb una presentació sobre les parts principals i com distingir-les. Seguidament vam continuar veient els diferents òrgans i les estructures de la clòtxina que d’aquesta forma resulta molt més senzill observar-les. Per tal de veure les diferents parts, d’una forma molt més precisa, vam col·locar algunes d’eixes parts al microscopi i així els alumnes vam poder observar-les més detingudament, ja que després els alumnes han d’evidenciar aquesta pràctica al seu quadern de camp.

En les pròximes setmanes seguirem amb les disseccions, però per ara vos deixem algunes fotos de la dissecció de la clòtxina.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría