Continua el projecte Vita Sant Roc

Continuem per tercer any consecutiu amb el projecte de reintroducció d’Ofegabous i Crancs autòctons al Col·legi Sant Roc d’Alcoi

Ja són al nostre centre les 61 larves i els 30 ous d’ofegabous, a banda de 8 femelles de cranc autòcton per a la cria d’aquesta espècie. Han arribat al Col·legi Sant Roc d’Alcoi perquè alumnes de l’ESO i Primària els alimenten i cuiden per a després soltar-los en zones protegides del nostre entorn i així ajudar a la repoblació d’aquests animals vulnerables i en perill d’extinció. 

De la mà dels seus mestres, el Col·legi Sant Roc d’Alcoi posa en marxa el projecte d’aprenentatge servei dins de l’ambit mediambiental, amb l’objectiu de reinsertar les dues espècies autòctones catalogades com animals vulnerables.

Els alumnes de Sant Roc han dedicat la primera jornada del projecte a conéixer a fons aquestes dues espècies en una xarrada a càrrec del Tècnic del Centre de Conservació d’Espècies Dulciaqüícoles de la Comunitat Valenciana, Anonio Pradillo. Ens ha ensenyat les necessitats dels animals, els inconvenients de les espècies invasores, les seues malalties i com diferenciar unes espècies d’altres. 

Els alumnes es vincularan als animals i seran responsables del seu creixement. Durant els pròxims tres mesos els estudiants hauran de cuidar-los, alimentar-los i mantenir netes les peixeres per a un creixement òptim que faça que, arribat el moment, els puguen soltar per a repoblar el nostre entorn, i així reforçar la població que cada any va proliferant fruit de la nostra iniciativa.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría