Apleguen al col·legi els primers OFEGABOUS. Projecte VITA

L’any passat engegàrem un projecte basat en la reintroducció del crac de riu autòcton en el nostre medi ambient. En juny vam fer la primera solta d’alevins. Hem rebut la felicitació de les autoritats competents en la materia per la quantitat d’exemplars que han aconseguit nàixer al col·legi; més d’un centenar de 4 femelles. Un percentatge d’èxit més que notable. Prompte rebrem els nous inquilins. A més a més, estem en el treball de seguiment que portarem endavant els dos propers anys per comprovar que l’objectiu de reintroducció s’ha aconseguit.

Però la novetat està en que aquest any afegim una altra espècie en situació de protecció especial: l’ofegabous. Un anfibi que pràcticament ha desaparegut de les zones humides que poblava. L’extensió del contracte de col·laboració amb la Conselleria de Medi Ambient, ens permetrà acollir en el centre aquesta nova criatura. Podrem gaudir en la seua observació, podrem fer el seguiment del seu progres i maduració i, a final de curs, procedirem a la solta en els indrets assenayalats.

Dimarts, 17 d’octubre, ha estat la data assenyalada en la qual se’ns han fet arribar els primers ous d’ofegabous, però també els primers “nadons” amb solament un parell de dies de vida.

Seguirem informant de tota la tasca que desenvoluparem amb ells i de tota incidència destacada amb la qual anem trobant-nos-hi. També, prompte demanarem la vostra col·laboració.

Fins molt prompte!

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría