Animació lectora: La Caputxeta… queeeè?

Tenim la biblioteca que pareix el mateix carrascar de la Font Roja. I tot perquè per uns dies ens hem endisat al bosc del conte de la Caputxeta per gaudir d’una emocionant animació al voltant del clàssic conte dels germans Grimm. No obstant, ha sigut una barreja de versions molt singulars del mateix: la caputxeta verda, caputxeta en Manhattan, l’africana, l’elèctrica… Sempre amb l’original toc de gràcia de la nostra Rata Contacontes.

Fins i tot hem arreplegat garrofes al bosc de la caputxeta, i les guardarem per als camells dels reis mags. Així és! garrofes i paraules màgiques, en una fórmula d’èxit patentat per a rebre molts regals la nit de reis.

Tirurí, tirurí, eh! senyor rei. Ja sóc ací,

la palla i les garrofes, per al seu rossí.

I els joguets i els dolços, per a mi.

P1040981

Les Rates traspassen les portes de la biblioteca i arriben fins i tot a la residència d’ancians de Sant Josep. El mestre Jaume, ha fet extensible la seua animació lectora de la Caputxeta…queeeè? als ‘xiquets’ que allí viuen. Podem vore a la imatge dos dels protagonistes del conte…

Conte de la Caputxeta vermella (clàssic) de «Una ma de contes» al canal super3

 I com a recolzament de tot el que us hem presentat a l’animació de la biblio, us deixem un grapat de 40 idees per treballar el conte de La Caputxeta Vermella (Font: EDUCACIÓ i les TICs)

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría