6è. Visitem benimassot. Roders i diversió

Com és habitual, donem per finalitzat el projecte TRABUCADES A BENIMASSOT amb altra inoblidable eixida. Hui hem pogut gaudir de dues magnífiques actuacions en aquest peculiar indret del Comtat.

En primer lloc, al bar del poble, ha estat el nostre amic Dani Miquel el que ens ha delectat amb divertides històries i cançons . Fa poc que el coneixem però ens a sobrat per veure que és fantàstic. Gràcies  Dani.

En segon lloc, com a activitat estrella, hem gaudit d’una espectacular actuació del grup contestà Espardenya Teatre sobre el Robatori de Benimassot a la mateixa església, a casa de l’oncle Joan i als carrers del poble. Aquestos socarrats són unes «màquines».

Un altre projecte que realitzem i que mai no podrem oblidar perquè li guardarem un especial afecte. Ens ho hem passat molt bé amb ell.

Moltes gràcies a Dani Miquel, Manel Arcos, Ramón Micó Colomer i al grup Espardenya Teatre per fer d’aquest dia una jornada inoblidable per a nosaltres. Amb gent com vosaltres és molt fàcil fer coses inoblidables. GRÀCIES

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría