6é. Dani miquel i la unió musical contestana acomiaden caminem junts

Pareix que fou l’altre dia quan començarem una aventura que a molts ens ha canviat la vida. En cinqué de Primària s’iniciava un projecte tan ambiciós i arriscat que provocà dubtes i pors. Parlar de càncer infantil a l’escola? La veritat és que posava els pèls de punta.

Dos anys després acomiadem un CAMINEM JUNTS on els reconeixements han guanyat als dubtes i les pors. Hem rebut premis, d’una banda el premi Acció Magistral, del que fórem finalistes autonòmics i accèssit nacional, i de l’altra, el reconeixement com a millor projecte d’educació Primària pel premi autonòmic d’Aprendizaje Servicio. També hem vist com els nostres alumnes adquirien uns valors que els han fet millorar com a persones empàtiques i solidàries, ja que han aconseguit recaptar més de 33.000 euros per a lluitar contra aquesta malaltia i fer feliços als xiquets amb el seu acompanyament a l’hospital, el qual, gràcies a nosaltres s’ha millorat  físicament i humanament.

Doncs bé, ha arribat el moment d’acomiadar-nos per sempre del projecte. I no hem trobat una millor manera de fer-ho que amb un concert únic a Cocentaina organitzat pel col·legi Sant Roc i la filà dels Borts de Cocentaina. Serà Dani Miquel i la Unió Musical Contestana els qui ens oferiran una estoneta de música divertida. Gràcies als nostres patrocinadors, l’Ajuntament de Cocentaina i la Fundació Mútua de Levante, la recaptació íntegra anirà destinada a Aspanion, associació de xiquets amb càncer, i a PayaSOSpital, ONG que visita i alegra els infants hospitalitzats.

Vos podem assegurar que serà un concert senzill, on es projectarà un vídeo resumint la nostra tasca per a veure el camí que hem recorregut. Serà un acte emotiu, potser amb alguna llagrimeta, i ple de reconeixements per als vertaders herois i conductors principals d’aquest vaixell: els alumnes de sisé de Primària. Et recomanem, sincerament, que no t’ho perdes.

Les entrades? Obriu els ulls perquè són numerades i les podreu trobar a Cocentaina, en la perruqueria de Francisco Valor, i a Alcoi, en la secretaria de Sant Roc.

AJUDARIES A UN INFANT AMB CÀNCER?

T’HI ESPEREM!

Processed with MOLDIV

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría