5é. Visitem les muralles d’alcoi

Durant aquesta setmana i l’anterior, dins del projecte de Ciències Socials, CREU I LLUNA, hem acudit a visitar les muralles medievals d’Alcoi. Hem eixit del col·legi i, després de travessar el riu Riquer com si fórem un exèrcit invasor, hem arribat al portal que porta el mateix nom del riu i que està custodiat per la torre N’Aiça, a la qual hem pogut accedir al seu interior, per a veure, de primera mà, com és aquesta fortificació.

En acabant, hem acudit a la torre Na Valora, a la que també hem vist per dins i des d’on hem pogut observar com ha crescut Alcoi, i al mateix temps, imaginar com seria la nostra ciutat a l’Edat Mitjana.

Després de visitar aquesta torre, hem anat a la placeta de la Mare de Déu a veure més detalls: en primer lloc, l’església de la Mare de Déu; i en segon lloc, l’indret on estava situada l’entrada principal. Ara valorem més aquestes construccions tan antigues i que hem conegut en primera persona. Cada dia descobrim coses noves… Moltes gràcies a l’amic Josep Maria per la seua col·laboració-


Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría