5é. Torna caminem junts, torna dani miquel

No hi ha millor manera per inaugurar la segona edició del projecte educatiu a favor dels infants amb càncer, Caminem Junts, premi nacional d’Aprenentatge Servei, que amb un divertit i original concert de Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics, que ja són socis perpetus del nostre projecte.

La recaptació ÍNTEGRA del qual anirà destinada per a les associacions PayaSOSpital, Solc, AECC Alcoi i per a la Unitat Pedagògica Hospitalària de l’Hospital Clínic de València, amb la qual encetem una col·laboració que serà molt emocionant. Però açò no seria possible gràcies als nostres patrocinadors: l’Ajuntament d’Alcoi, de la mà del Regidor d’Educació, Alberto Belda, i a la Fundació Mútua de Levante. Mil gràcies als dos pel seu incondicional i exemplar suport. I també a Luis Samblas i Carlos Cerver Fletxa, per la seua important col·laboració.

Serà el pròxim divendres 15 de febrer, dia Mundial del Càncer Infantil, a les 18 hores, en el teatre Salesians d’Alcoi. Les secretaries del col·legi Sant Roc seran els punts de venda, i també la taquilla del teatre Salesians. Si voleu passar-ho d’allò més bé i ajudar en una causa solidària, ja sabeu, veniu a gaudir de Dani Miquel.

AJUDARIES UN XIQUET AMB CÀNCER?
COL·LABORA I GAUDEIX DEL CONCERT
T’HI ESPEREM

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría