5é. «Grillons per al record» rep l’ajuda de l’ajuntament de cocentaina

Ja tenim el permís i la col·laboració de l’Ajuntament de Cocentaina per a posar oficialment en marxa el projecte APS «GRILLONS PER AL RECORD». Moltes gràcies a tota la corporació municipal, però especialment a Marcela, per haver-nos rebut amb tanta estima. Ací publiquem la nostra petició que, per cert, ha estat aprovada.

Benvolguts senyors i senyores, som els alumnes de cinquè de Primària del col·legi Sant Roc dAlcoi. Abans que res volem agrair-los la seua incondicional col·laboració en el projecte educatiu Caminem Junts, que lluita contra el càncer infantil. Volem donar les gràcies especialment a l’estimada Marcela; és una gran regidora i una millor persona molt sensible front a qualsevol necessitat social. Sense el suport d’aquest Ajuntament, de la mà de Marcela, i com també el de la filà dels Borts, no haguérem aconseguit guanyar el premi nacional d’Aprenentatge servici i ser exemple per a tota la societat. Però, enguany el continuem i serà el 16 de juny, amb motiu de la Capitania dels Borts, quan portarem a Cocentaina al mag Yunke, millor mag del món en 2018 i, com sempre, destinarem la recaptació íntegra a lluitar contra el càncer.

Però hui ens dirigim a vostés per a comunicar-los que estem portant a terme un altre  projecte educatiu i social, anomenat “GRILLONS PER AL RECORD”. Un projecte molt ambiciós, amb un missatge molt necessari en la nostra societat actual. A pesar que nosaltres som d’Alcoi i allí també tenim els mateixos problemes, el seu benefici social i econòmic que es quedarà a Cocentaina, més concretament, arribarà íntegre per als malalts d’Alzheimer. De fet, durant aquest més hem realitzat una rifa solidària on hem destinat 3250 euros a AFAMA Cocentaina perquè compren tablets, altaveus i altres materials necessaris per als ancians, però encara tenen més necessitats, com una pissarra digital o una impressora.

Aquest projecte el farem amb la companyia de 15 persones privades de llibertat, de la presó de Fontcalent, que formen part del programa Re-Incorpora de l’Obra Social “La Caixa”. Aquestes persones faran moltes activitats a la nostra escola i com a producte final del projecte volem realitzar al poble una jornada solidària per als malalts d’Alzheimer. En ella, entre moltes activitats que farem amb els iaios, volem recrear una plaça d’un poble on l’orquestra Mississipi farà sonar la música amb què recordarem temps passats. 

El principal motiu de la nostra presència en aquest plenari és per a demanar-los la col·laboració per a poder realitzar aquesta inoblidable festa solidària. Miren, el nostre mestre ens diu que els alcoians tenim un poc d’enveja dels socarrats, i  un dels motius pel que ho fa és que diu que l’Ajuntament del seu poble no té cap tipus de deute, i això resulta molt curiós. Aleshores, nosaltres, que les agafem al vol, volem demanar-los que ens ajuden a cobrir les despeses del dia solidari i, si poden, facen una donació de llibres per a fer dos biblioteques de lectura als pisos d’acollida de la Pastoral Penitenciaria d’Alacant. I si ja els compràreu la impressora… A veure si així entren en números rojos i el mestre no se’ns burla més!

Esperant que la petició siga atesa de manera positiva, els saludem atentament i els agraïm de tot cor el temps que han dedicat a escoltar-nos.

Signen els 98 alumnes de cinqué del col·legi Sant Roc d’Alcoi.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría