5éC. Emocions intenses a ull de canals

Els alumnes de cinqué C hem passat una nit i dos dies al cor de la Mariola. Més concretament a l’alberg Ull de Canals, on hem estat de meravella gràcies a l’amic Juansa, sempre atent i amatent. A l’alberg, hem realitzar moltes activitats inoblidables i emocionants: hem fet classe, hem jugat a jocs de taula i a la baralla, hem visitat al centre d’interpretació de la Mariola…

Hem gaudit en primera persona d’una d’aquelles nits d’hivern, on els maseros contaven contes als més menuts, a la vora del foc. Hem imaginat aquella època oblidada on s’escoltaven les rondalles d'»El dimoni fumador», «I queixalets també» o els relats de mitologia estel·lar d’herois i deus grecs, acompanyats per la calentoreta de l’allar.

I per acabar-ho d’adobar, hui hem fet l’excursió el naixement del riu Vinalopó, gaudint d’una ruta naturalista i literària, on hem escoltat «La llegenda de la Mariola» i el misteriós conte de «Rodolf, el Rata«, més conegut com l’home del sac. De fet, amic Carles Cano, durant el trajecte, hem descobert alguna cosa que de segur no sabràs i que t’interessarà: Rodolf també va passar uns dies a la Mariola. La prova és que hem trobat el sac, el plat metàl·lic amb què menjava, la sola d’una de les seues sabates i la botella amb la qual s’emborratxava. Ara bé, també hem esbrinat que era un poc maleducat i deixat, perquè, amb el seu pas pel paratge, va embrutar la Natura. Però, no passa res; nosaltres l’hem netejada. Ací publiquem algunes imatges d’aquesta experiència.

        

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría