5è. Caminem junts – concert dani miquel: 2657,25 eures recaptats

Hui, al teatre dels salesians ha tingut lloc el tercer concert solidari del projecte contra el càncer infantil: CAMINEM JUNTS. Ha estat a càrrec de l’amic Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics. El resultat és de 2657,25 eures que sumats als 3848 eures dels anteriors concerts donen un montant de 6496,25 eures.

L’esdeveniment ha tornat a estar magistralment presentat pel nostre director Juanan, que ha donat la benvinguda a tots els presents recordant els inicis de Dani Miquel i les seues visites fa més de sis anys. Ha comunicat oficialment l’existència del nou projecte, LA CINQUENA PLANTA, que ha nascut dins de CAMINEM JUNTS, ja explicat al bloc en anteriors publicacions. Després ha sigut el torn dels cinc representants dels alumnes de cinquè: les tres Sares, Bruno i David que han comunicat al públic el perquè del nostre projecte donant-los les gràcies per la seua inestimable col·laboració. Bruno ens ha emocionat a tots amb una fantàstica improvisació, destacant el projecte i recordant als seus iaios.

Moments després començava el concert, on Dani va fer batre a tots els presents: fent-los ballar i cantar sense parar una estona. Tant grans com menuts hem pogut gaudir d’una diversió màgica i solidària. Ens ha passat el temps volant. Volem fer públic que Dani Miquel ha vingut Alcoi d’una manera totalment altruista i podem dir amb veu forta que és un «tio» únic i especial per a nosaltres.

En acabar el concert, ha estat Filo la que ha pujat a l’escenari a contar-nos la seua experiència contra el càncer. Un emocionant missatge de superació i valentia que fa que tots mirem la vida d’altra manera. Ha acabat animant-nos a continuar amb el projecte i a seguir «caminant junts».

Els agraïments són moltíssims: a Filo d’ Aspanion, per ser exemple de vida; A Solc i AECC Alcoi, en especial a Marcela i Tere per la seua inestimable i constant ajuda; a l’Ajuntament d’Alcoi, especialment a Alberto Belda por la seua assistència – sense ells res d’açò seria possible-; a Dani Miquel i els seus músics, per ser unes persones meravelloses i especials; al col·legi San Roque, en particular al nostre director Juanan per la seua immillorable presentació; a Judith, Ana, Juanmi i a tots els alumnes d’ESO que han vingut i que de segur han tingut molts records del seu pas per Primària -continuaven ballant com quan eren menuts-.

AJUDARIES A UN XIQUET AMB CÀNCER? GRÀCIES PER VINDRE

Ara us emplacem al dimecres 12 d’abril on el Conservatori de Música ens oferirà un concert de música festera. La qüestió és no parar!

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría