Premis Vaixell de Vapor i Gran Angular 2013

El passat 22 d’octubre es van lliurar els premis  Vaixell de Vapor i Gran Angular 2013. Les novel·les premiades han estat:

Premis VV GA 2013

Premi Vaixell de Vapor 2013:

El jurat va considerar que La vergonyosa excusa de la hiena es mereixia el premi perquè el tema -els problemes d’adaptació a un nou entorn i una nova escola– pot ser proper als lectors i l’obra està escrita amb agilitat. També va destacar positivament el realisme, la proximitat a la natura i les descripcions dels canvis que va patint l’entorn al llarg de l’any, la valoració dels petits detalls quotidians, la vida lluny d’una gran ciutat…

Podeu trobar més detalls de La vergonyosa excusa de la hiena a la seva fitxa.

Premi Gran Angular 2013:

El jurat va escollir La balada del funicular miner perquè la van considerar ben escrita i molt ben estructurada. En aquesta novel·la trobem com totes les trames van avançant en paral·lel i atrapen el lector des del principi. El llibre té interès i misteri, i es fa llegir molt bé. Entre les seves fortaleses hi ha els temes que hi tracta, i com els tracta: la vida als pobles de muntanya, l’adolescent que descobreix alguna cosa d’ell que li canvia la vida, o com afronta la vida una persona amb una discapacitat.

Podeu trobar més detalls de La balada del funicular miner a la seva fitxa.

Entrevista als autors

El Telenoticies de TV3 va entrevistar els autors premiats. Podeu veure-ho aquí:

Entrevista TV3

Font: http://www.llegircruilla.cat

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría