Visita màgica del ratolí Pérez

2014-01-31-11.47.53Ahir va ocórrer una cosa màgica a casa d’Aitana , companya de 1r C. Com és normal a l’edat de sis anys a Aitana se li ha caigut una dent. Tot va començar al supermercat quan li van donar a provar una maduixa.  Aitana li va donar una bona mossegada i al mastegar, la dent va decidir abandonar la seva posició a la boca .

En arribar a casa va posar la dent en un potet que li va prestar el seu germà i el va col·locar baix del coixí. En despertar Aitana s’ha trobat el potet obert i 2€ al seu costat. És clar, el ratolí Pérez ha visitat Aitana i s’ha portat la seua apreciada dent. Tot això ha passat casualment la mateixa setmana en què tots els alumnes de 1r hem anat a la biblioteca de l’escola perquè ens expliquessin moltes històries sobre el ratolí Pérez .

raton-perez

Aitana, després de pensar-ho molt, ha pres la decisió d’invertir els seus 2 € en el carnet de la biblioteca. Com li faltaven 50 cèntims, els ha agafat de la seva vidriola .

A partir d’avui Aitana té un meravellós carnet que li permet llegir muntanyes de llibres. Sens dubte la màgia de la lectura ha donat els seus fruit. Aitana, benvinguda al meravellós món dels llibres!

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría