Visita de l’expert: El meteoróleg Enric Moltó a Sant Roc

Els alumnes de quart de primària estem d’enhorabona. Hui hem rebut al nostre col·legi a Enric Moltó, l´home del temps de RADIO ALCOI.  Ens ha explicat què era la gota freda, com es produïa la pluja, ha parlat de diversos fenòmens meteorològics i altres curiositats al voltant de la climatologia.

Després hem deixat un espai per a fer-li moltes preguntes que amablement ens ha contestat. Eren moltes, perque després de treballar en profunditat el tema, era molt l’interés que teníem per aprendre de mans d’un expert.

Però el més important de tot és que ha fet el pronóstic del temps en directe en eixe mateix moment. Hem pogut sentir-lo parlar amb el móbil en comunicació directa amb la ràdio. Un moment super especial per a tots nosaltres, ja que ens ha deixat saludar en antena. Des d’ací volem donar-li les gràcies per haver vingut a veure’ns al col•le, i fer-nos protagonistes per un dia.

NotÍcia a la web de RADIO ALCOI: http://www.radioalcoy.com/News/New/aprendices-enrique-molto

Amb aquesta visita posem punt final al projecte QUIN TEMPS FA?, en què hem fet múltiples activitats: construcció d’una estació meteorológica, registre i observació de dades als diferents instruments de mesura, campanyes contra el calfament global, interpretació de mapes meteorològics, recerca de refranys populars,… I moltes més activitats interessants.

IMG_3151

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría