Viatge en el túnel del temps: la Xàtiva medieval

La passada setmana vam poder posar la guinda a un projecte ple de moments entranyables i activitats molt emocionants. ‘Empremtes del passat’ ha sigut un projecte que ha girat entorn a l’edat mitjana, i que els alumnes de cinqué han protagonitzat per comprendre millor un passat que marcà el transcurs de la història de la humanitat.

Una època que ja no veiem sols com un temps de cavallers i castells. Els esdeveniments més importants com ara la caiguda de l’imperi romà, la fundació del califat de Córdova o la reconquesta cristiana, han format part de la nostra línia del temps. La societat feudal, els seus estaments i la interdependència de cada membre de la societat, ens han demostrat còm funcionava un sistema polític i econòmic clarament jerarquitzat.

Ha sigut Xàtiva, la ciutat triada per poder entendre millor el pas de Visigots, Musulmans i Cristians per terres valencianes. Hem recorregut els seus carrers i museus fins arribar al seu castell enfilat a la serra de Vernissa. Res millor que unes imatges per resumir el que per a nosaltres va ser una experiència inigualable.

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría