Trobada de Nanos i Gegants a Alcoi

S’espera uns 500 participants de la Comunitat, més un grup de Leganés.

Dins dels actes del 25 aniversari del Grup de Danses Sant Jordi d’Alcoi es farà la XIX edició de la Trobada de Nans i Gegants que tindrà lloc el diumenge 8 de juny

[Img #7528]

Les figures que participaran en la Trobada, en el hall de l’Ajuntament

Al mateix temps es produirà la presentació en Alcoi de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants mitjançant la I Trobada de la Federació Valenciana de Nanos i Gegants. L’acte s’iniciarà a les 11’30 hores des de La Glorieta fins El Parterre, passant per Sant Nicolau, Plaça d’Espanya, Sant Llorenç i País Valencià. Acabada la cercavila es farà el lliurament de records i una ballada final de tots els visitants.

En total prendran part grups de gegants de L’Alcora, Almassora, Benetússer, Beniarrés, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, Godella, Ontinyent, Paiporta, Vinaròs i Leganés i colles de dolçaines del Rebuig, Barxell, La Degollà, Sol Major i La Cordeta, així com el Grup de Danses de Carrascal Alcoi i el mateix de Sant Jordi.

Roger de Loria, Na Saurina D’Entença i La Cucafera (ESPANTACRIATURA) estan ja en el hall de l’Ajuntament esperant a eixir al carrer. S’espera la presència de 500 persones de tota la Comunitat, més el grup de gegants de Leganés de Madrid.

Font: pàg.66

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría