Setmana de conte. Setmana d’autors alcoians.

Setmana d’autors alcoians. Sens dubte setmana intensa per als amants de les lletres al col·legi Sant Roc. Dos grans escriptors de literatura infantil han visitat la nostra biblioteca de centre. Per un costat la Mercè Climent, autora que ha vingut a parlar-nos d’un llibre que enguany treballaran els alumnes de cinquè: Marc i el poder sobre el temps. I per l’altre, tot un clàssic ja a l’escola, el gran escriptor Francesc Gisbert, que esta vegada ha vingut a parlar-nos del seu llibre: De rondalla. que també llegiràn els xiquets de cinquè curs.

Hem conegut personalment als dos autors. Mercè ens ha paregut una xicota encantadora i molt simpàtica. Ens ha explicat el paper determinant que va jugar son pare a la seua infantessa per a que ella es convertira en escriptora. A més a més, ha conegut la nostra programació d’activitats i animacions de la ma dels nostres bibliotecaris Jaume i Vicky, per aportar les seues opinions i suggeriments. Curiosament, Mercè va ser alumna de Sant Roc, i va tindre com a mestre a Jaume Esteve, tot un amant dels llibres.

Animació Lectora: MERCÈ CLIMENT on PhotoPeach

Ja coneixiem a Francesc de l’any passat i al seus espantacriatures, però no deixa de sorprendre’ns cada volta que ens visita amb noves i emocionants històries. A més de despertar la curiositat dels nostres xiquets abans de començar a devorar les seues rondalles, ens ha convidat a la presentació oficial del seu nou treball: ‘La Maria no te por’.

ANIMACIÓ LECTORA AMB FRANCESC GISBERT on PhotoPeach

Volem donar-los les gràcies per col·laborar amb nosaltres i per ajudar-nos a fer de la lectura un món màgic i emocionant. És realment increïble poder posar-li una cara i un cos als creadors dels llibres que ens fan endinsar-nos en les profunditats dels contes.

  GRÀCIES MERCÈ,  GRÀCIES FRANCESC.

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría