Ruta de la Guerra Civil a Alcoi.

Al llarg d’aquesta setmana els alumnes de 6è de primària hem realitzat una de les eixides amb més història que hem pogut realitzar sobre la ciutat d’Alcoi. Dins del projecte, “MÉS HISTÒRIA DIVERTIDA”, dintre de l’àrea de Socials, hem pogut aprendre, gràcies a les explicacions que ens va realitzar el nostre guia Gabi, una quantitat d’esdeveniments que van tindre lloc a la ciutat d’Alcoi.

Els alumnes no sols van escoltar tot allò que ens anava contant Gabi, sinó que a més de portar el Ipad en mà, els alumnes van prendre nota de les explicacions dels diferents llocs on van visitar: L’Església de Sant Roc, la Residència “El Teix”, L’ajuntament, L’Església de Sant Jordi, l’Antic convent d’agustins (Ajuntament, Plaça de Dins, Principal…), Convent dels franciscans (Església de sant Mauro), Monte de Pietat, entre altres. Sentir les diferents explicacions en cada un dels llocs va ser una experiència única per tal de revelar tot allò que va succeir en l’època de la Guerra Civil Espanyola.

Durant la visita, van recollir una gran quantitat d’informació per tal d’elaborar un “Keynote” sobre la Guerra Civil d’Alcoi per fer una exposició a les aules del nostre Col·legi.

Ací vos deixem unes fotos de les visites. Esperem que vos agraden.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría