Projecte Cuida’t. Els sentits: la vista

Quins són els sentits? Per a què serveixen? Quin és l’òrgan del sentit de la vista? Com funciona el sentit de la vista? Aquest vídeo de l’àrea de CONEIXEMENT DEL MEDI, està dedicat al sentit de la vista

La vista és el sentit humà més perfecte i evolucionat, que permet a l’home, a través de la llum, conèixer el medi que l’envolta i relacionar-se amb els seus semblants. Les principals imatges visuals que es proporcionen a través de l’ull són: Informació sobre el color, la forma, mida, distància, posició, moviment i altres qualitats dels objectes.


A continuació, estudiarem les principals malalties dels ulls. Un xicotet resum gràfic, dels problemes que fan que el sentit de la visió puga sofrir complicacions.

L’ull és un òrgan que detecta la llum i és la base del sentit de la vista. La seva funció consisteix bàsicament en transformar l’energia lumínica en senyals elèctrics que són enviades al cervell a través del nervi òptic. Per entendre millor cóm funciona, el millor és diseccionar un ull per vore les seues parts i característiques:

Tú també pots fer-ho amb ajuda d’un adult. Ací teniu un video didàctic per a que pugues seguir els pasos.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría