Programa pilota valenciana a l’escola

El divendres passat dia 10 de març de 2017 van celebrar el DIA DE LA PILOTA VALENCIA en 4t de primària. Aquest any per primera vegada el Col·legi Sant Roc s’ha adscrit al programa de la Generalitat valenciana “Pilota a l’escola”.

Ha suposat que dins de les classes d’Educació Física hem inclòs una Unitat Didàctica dedicada a aquest esport tradicional, on hem treballat les modalitats que hi han, descobert als pilotaris professionals i hem preparat tallers per a fer els guants amb cartes, tesamoll i esparadrap per tal de protegir-nos les mans. Volen que aquest esport perdure al llarg del temps i que poc a poc vaja recuperant-se aquesta tradició.

Així els alumnes estan molt motivats pel descobriment d’aquest esport i de veure com jugaven els nostres avantpassats.

A més a més ens van visitar dos tècnics de la Federació de Pilota Valenciana i com a colofó també ens va acompanyar Jordi Monxo, sent un pilotari valencià professional dins de la categoria de Raspall. Els nostres alumnes li van fer una petita entrevista al mateix temps que ens va ensenyar com és el mon de la pilota valenciana. Tots vam gaudir d’un dia molt especial i divertit en el nostre col·legi.

Ací teniu una demostració del que va ser.

Fins l’any que ve!

galeria de fotos

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría