Premiats dos dels nostres millors valors literaris

Els escriptors alcoians Mercè Climent i Francesc Gisbert han estat guardonats amb dos del premis literaris més importants de la nostra llengua. Mercè Climent s’ha emportat el Ciutat d’Alzira en la modalitat de poesia per l’obra Infinitament, mentre que Francesc Gisbert ha guanyat el premi Ciutat de Sagunt amb la seua novel·la En un món de bojos.

Gisbert la-foto-2-800x597L’obra de Gisbert (Alcoi, 1976) és una novel·la coral, que aporta una visió divertida de la societat actual.  En el treball ‘En un món de bojos’, els personatges marginals, marcats per la necessitat de sobreviure en un món marcat per la crisi econòmica i de valors, narren una mateixa història des de diferents punts de vista fins a completar el desenllaç de la trama. El jurat dels premis, format pels escriptors Raquel Ricard, Manel Joan Arinyó i Nel·lo Navarro, ha valorat la novel·la com «una obra divertida, d’acció ràpida i amb moltes sorpreses, escrita amb una prosa contundent i elegant».

MerceCliment_20151116120448

Mercè Climent (Alcoi, 1981) ha convençut al jurat del X Premi de Poesia Ibn Jafadja –patrocinat amb 5.000 € per la UNED– amb ‘Infinitamant’. Es tracta d’un poemari estructurat en cinc parts i format per 44 poemes que parla de l’amor en totes les seues vessants. Una obra que, segons l’organització del premi, destaca per l’encert d’uns textos que rememoren records i fets que parlen de coses quotidianes en oposició a totes les amenaces que ens envolten.

Des de la biblioteca del Col·legi Sant Roc us donem la nostra enhorabona i ens sentim orgullosos de la vostra tasca per la literatura i la defensa de la nostra llengua. Us esperem a la biblioteca de les Rates!

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría