Per Sant Roc i per Sant Jordi!

Un any més, la festa gran de tots el alcoians es viu d’una manera molt emotiva al nostre col·legi. Alumnes de totes les etapes participen en la que ja s’ha convertit en la jornada de convivència més important del curs. Tota una comunitat educativa gaudeix de la nostra festa plena de música i color.

Un homenatge a Sant Jordi i als principals actes que representen els 4 dies dedicats al patró de la ciutat d’Alcoi. Descobrim el cartell guanyador, cantem l’himne, compartim el popular esmorzar per vestir al gloriero, celebrem la glòria, desfilem per bàndols, gaudim amb els assajos populars, i fins i tot, recordem les principals anècdotes del curs a les embaixades. Finalment els actes acaben amb l’aparició de Sant Jordi. Els més majors participen en el concurs de paelles per tancar una jornada plena de moments inoblidables.

Enguany volem donar les gràcies de forma molt especial a l’AMPA i a totes les famílies que han col·laborat en la confección de trages, per fer que cada any aquesta festivitat siga més especial.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría