Orientació a l’aula

Al llarc d’aquesta setmana hem realitzat pràctiques de lectura de mapes e interpretació de l’espai a la mateixa aula ordinaria. Els mestres han dibuixat la classe a escala, i ens han proposat dues activitats superdivertides.

El primer que hem fet, és projectar el mapa de classe (sense punts), i repartir un per a cada alumne. Així hem pogut identificar entre tots els elements que hi havien pintats al mapa: taules, finestres, pissarres… A continuació, hem col·locat la “N” de Nord”, i ens hem ensenyat a orientar el plànol.

Orientació a l’aula on PhotoPeach

A partir d’ací començava la activitat més lúdica. Havíem de buscar per tota la classe minibalises distribuïdes pels principals elements: taules, armaris, finestres… L’activitat que hem realitzat rep el nom d’orientació en SCORE. Consistia bàsicament en trobar el màxim nombre de balises en un temps determinat. Teníem els punts marcats al plànol, el nostre treball era trobar-les i apuntar el seu codi a la casella corresponent. Tots ens hem posat ràpidament a la recerca amb la il·lusió de trobar-ne les màximes possibles.

La veritat és que ha sigut una mica complicat al principi, però la qüestió era tindre sempre el mapa ben orientat. Amb un poc de concentració i quatre indicacions dels mestres, les hem trobat totes. Ha sigut una pràctica molt divertida.

Pràctica Orientació a l'aula SCORE(reducido)

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría