Nadalenques als carrers de València.

Divendres passat els alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Roc, ens desplaçàrem a València per participar en l’onzena edició del tradicional Festival “Nadalenques al carrer”, que organitza la delegació diocesana d’Ensenyament i Pastoral Educativa.
Més de 1500 alumnes de 50 centres educatius ens concentràrem a la Plaça de l’Arquebisbat junt a la porta romànica de la Catedral de València on cantàrem diferents cançons nadalenques.Seguidament cada col·legi tenia marcat un trajecte per diferents llocs emblemàtics del centre per cantar el seu repertori de cançons per tal d’alegrar els carrers com a la gent present. Posteriorment, a les 12.30 del migdia ens vàrem tornar a reunir a la Plaça per cantar amb l’Excm. i Rvdmo. Sr. Cardenal Arquebisbe de València, D. Antonio Cañizares qui posteriorment va realitzar la tradicional benedicció dels nens Jesus dels alumnes.
Després d’aquest acte i agraïts per les paraules de l’Arquebisbe, ens vàrem desplaçar al parc Gulliver per a poder dinar, i on petits i no tan petits, passàrem una bona estona.

Ací vos deixem un vídeo d’aquest gran dia.

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría