Dissecció de sistema digestiu i pulmonar.

fullsizerender

Seguim amb les disseccions dins de nostre projecto “Gota a Gota”. Durant aquesta setmana hem après dos sistemes importantíssims del nostre organisme, com són; el sistema o aparell digestiu, i d’altra banda, l’aparell o sistema respiratori.Per realitzar les diferents disseccions, els alumnes han hagut d’utilitzar una metodologia molt útil anomenada“flipped classroom”.
Aquesta metodologia és un model pedagògic que transfereix el treball de determinats processos d’aprenentatge fora de l’aula i utilitza el temps de classe, juntament amb l’experiència del mestre, per facilitar i potenciar altres processos d’adquisició i pràctica de coneixements dins de l’aula.

Es tractaedpuzzle d’un enfocament integral que combina la instrucció directa amb mètodes constructivistes, l’increment de compromís i implicació dels estudiants amb el contingut. Per aplicar aquest tipus de metodologia, els alumnes estàn utilitzat la APP anomenada; “EDpuzzle”. En ella s’han creat diferents vídeos educatius per realitzar les diferents sessions educatives i posteriors disseccions.

Una vegada adquirits els coneixements per part dels alumnes, ens hem posat els guants de plàstic per començar les diferents disseccions. El més segur, és que dins de les diferents disseccions que realitzarem durant aquest curs, estés hauran estat de les més impactants, ja que tots els dies no dissecciones un aparell digestiu i respiratori. L’experiència viscuda per tots els alumnes és molt positiva, ja que els ha impactat moltíssim veure els diferents sistemes els seus propis ulls.padlet-1

Per comprovar les seves impressions,  vos mostrar una altra APP, molt útil on els alumnes escriuen, mostren i pengen les seves impressions viscudes en primera persona. Estem parlant de la APP és “PADLET”. En ella els alumnes expliquen les seves vivències en primera persona i al mateix moment de realitzar qualsevol activitat. Avui us vam mostrar el “mur virtual de Padet” de 6ºC.

Made with Padlet

Per finalitzar ací teniu una quantes fotografies de les diferents disseccions del sistema digestiu i sistema respiratori. Esperem que us agradi.

campanya

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría