Convivència, innovació i homenatge a les nostres companyes

El col·legi Sant Roc acomiada el curs amb una jornada de convivència, innovació i homenatge les persones que acaben la seua etapa de dedidació. Hem donat gràcies per un curs replet de grans moments i per la nostra vocació. 

Una formació per a continuar aprenent técniques de coaching educatiu, de la mà dels nostres innoves Juan Antonio Montes i Merce Orts; i un espectacular taller de Visual Thinking de la mà de l’experta Lucía López. 

Processed with MOLDIV

Un matí, en el que hem volgut estar acompanyats dels nostres germans del Mercat de Sant Roc, en els que comencem un projecte que ens ompli d’il·lusió. Perquè tots dos volem canviar la societat, i fer d’aquest món un lloc més habitable. Huí ells ens han preparat un esmorzar saludable i de qualitat, en el que el producte natural i la sostenibilitat han sigut protagonistes, i ens obrin els ulls a un nou paradigme educatiu. L’escola construeix ponts al barri i reeduca el seu entorn.

Processed with MOLDIV

Finalment hem gaudit d’un dinar amb els membres de la comunitat educativa, i hem rendit homenatge les persones que han dedicat part de la seua vida al nostre Col·legi. A Silvia Sanjuán, presidenta de l’AMPA durant més d’una dècada, a les ‘senyos’ Amparo Cascant i Maria Motos, per una vida d’entrega als seus alumnes,i a Amparo Miró, que acaba la seua etapa al front de la direcció d’infantil. A totes elles, volem donar les gràcies perque han construït aquest meravellós projecte. 

Junts fem Sant Roc! 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría