Continuem amb les disseccions: conill i gallina.

Continuem amb les disseccions, superant cada dia el nivell de complicació de l’estudi de cada animal. Aquesta última setmana hem anat al laboratori a treballar en profunditat al conill i a la gallina. Dos espècies de vertebrats que pertanyen a famílies ben distintes: els mamífers i les aus.

Hem estat gaudint, amb els cinc sentits, del conill per veure més de prop, i de manera real, com som els mamífers. Hem aprés com són els seus òrgans: cor, pulmons, estómac, intestins, fetge (amb la fel)… així com les seues funcions.
En quant a la gallina, hem aprés com és el seu interior, com naixen els pollets i hem aconseguit veure els futurs ous dins la matriu de l’animal. Aquesta és la introducció al que farem a partir d’ara a la segon part del projecte: ‘El gegant tímid’, amb la que ens convertirem en ornitòlegs per conèixer més a fons l’apassionant món de les aus, i en especial, aquelles espècies nostres que són en perill d’extinció.
Amb aquestes dues disseccions hem acabat amb l’estudi dels diferents éssers vius que formen els cinc regnes. El projecte “Entenent la Natura”, posa punt i part a aquesta introducció al tema en la que hem fet una aproximació molt significativa als diferents continguts, elaborant maquetes de cèl·lules, creant mapes mentals, disseccionant com a vertades biólegs o cirujans i realitzant el nostre propi quadern de camp com si fórem naturalistes.

Ací publiquem algunes imatges i continuarem informant, que queden cosetes força interessants!

Dissecció de la ganilla:

Dissecció del conill:

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría