Coleolimpiades 2016/17

Durant la setmana passada els alumnes de 6è de primària ens vam desplaçar a València per tal de participar en les «COLEOLIMPIADES DIOCESANES» que es va organitzat per a tots els col·legis de la nostra Fundació.

Ens hem desplaçat de bon matí des de la nostra localitat per tal de começar a l’hora estipulada per l’organització. Aquest any ens han convocat als camps del Riu Túria on les proves que anàvem a realitzar eren quatre: carreres de velocitat de 100 metres, llançament de baló medicinal, carrera d’obstacles americana i salt de longitud.

Cal comentar que tots els alumnes del nostre Col·legi van realitzar les proves d’una manera molt digna, sobretot el nostre alumne Álvaro Jorda. Alumne que ens va donar una bona lliçó, a tots els alumnes allí presents,  realitzant cada una de les quatre proves. Tots els alumnes van poder comprovar que  Álvaro és un clar exemple de superació i sacrifici.

Una vegada que anaven finalitzant les proves, anteriorment descrites, els organitzadors de les «Coleolimpiades»van seleccionar, de cada un dels col·legis participants, a quatre alumnes per tal de realitzar l’última prova: una cursa de relleus. En aquesta cursa l’expectació era màxima, ja que més de mil alumnes es van donar cita en els camps del Túria. La cursa no va ser guanyada pel nostre Col·legi, però durant tot el dia vam poder passar un dia de superació, participació, respecte, però sobretot vam poder gaudir d’un dia de companyerisme.

Ací vos deixem el vídeo de les COLEOLIMPIADES 2016/17. Esperem que vos agrade.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría