Caminem junrs suma 3.011 euros per a lluitar contra el càncer

Com bé diu l’amic Dani, la vida és una festa i va quedar demostrat a la vesprada d’ahir amb el concert que Dani Miquel​ i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics oferiren en un teatre amb més de 450 persones. I gràcies a aquesta festa, ens complau publicar que, entre la taquilla, la fila zero i la venda de xapes solidàries, hem aconseguit aconseguir recaptar 3011 euros per a lluitar contra el càncer infantil, els quals els hem destinats a les associacions Solc, AECC Alcoi, PayaSOSpital i l’hospital Clínic de València.

A banda de divertir-se i gaudir de la simpatia d’aquestos músics i de l’alegria dels PayaSOSpital, ens complau comunicar que el pròxim 16 de juny, el mag Yunke, elegit com a millor mag del món en 2018, actuarà per a Caminem Junts i ens ajudarà, amb la seua màgia mundial, a aconseguir els nostres objectius solidaris.

Volem agrair a l’ Ajuntament d’Alcoi​ i al seu regidor d’Educació, Alberto Belda Ripoll​, la seua inestimable col·laboració, sense la qual açò no haguera estat possible. Així com a la Fundación Mutua Levante​, per ser una fidel companya de camí. Amb vosaltres, tot és més senzill. Moltíssimes gràcies Dani Miquel, a Solc. Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer​, a A.E.C.C. Junta de Alcoy​, a Payasospital​, a Juanmi i Macu, als mestres del col·le i a tots els que omplíreu el teatre. Ací publiquem algunes imatges de l’acte.

Comparte
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisiones
Horario secretaría
Horario secreataría