Caminem junrs suma 3.011 euros per a lluitar contra el càncer

Com bé diu l’amic Dani, la vida és una festa i va quedar demostrat a la vesprada d’ahir amb el concert que Dani Miquel​ i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics oferiren en un teatre amb més de 450 persones. I gràcies a aquesta festa, ens complau publicar que, entre la taquilla, la fila zero i la venda de xapes solidàries, hem aconseguit aconseguir recaptar 3011 euros per a lluitar contra el càncer infantil, els quals els hem destinats a les associacions Solc, AECC Alcoi, PayaSOSpital i l’hospital Clínic de València.

A banda de divertir-se i gaudir de la simpatia d’aquestos músics i de l’alegria dels PayaSOSpital, ens complau comunicar que el pròxim 16 de juny, el mag Yunke, elegit com a millor mag del món en 2018, actuarà per a Caminem Junts i ens ajudarà, amb la seua màgia mundial, a aconseguir els nostres objectius solidaris.

Volem agrair a l’ Ajuntament d’Alcoi​ i al seu regidor d’Educació, Alberto Belda Ripoll​, la seua inestimable col·laboració, sense la qual açò no haguera estat possible. Així com a la Fundación Mutua Levante​, per ser una fidel companya de camí. Amb vosaltres, tot és més senzill. Moltíssimes gràcies Dani Miquel, a Solc. Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer​, a A.E.C.C. Junta de Alcoy​, a Payasospital​, a Juanmi i Macu, als mestres del col·le i a tots els que omplíreu el teatre. Ací publiquem algunes imatges de l’acte.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría