Camí dels Refugiats i entrega dels nostres «Lapbooks»

Durant aquestes últimes setmanes els alumnes de 5è de primària han estat immersos en el projecte de “Ciències” anomenat “El Camí dels Refugiats”. En el transcurs del mateix hem treballat molts continguts que els han ajudat a comprendre, més si cap, aquesta dura realitat social.
En aquestes tres setmanes els alumnes han treballat diferents continguts sobre el tema d’una manera més participativa, com per exemple: les diferents distribucions de la població tant a Europa com a Espanya. Així mateix hem vist i identificat les poblacions amb major i menor densitat de persones. D’altra banda hem tingut a les nostres aules la visita de diverses associacions que treballen ajudant al refugiat que ve a Espanya com són: La Creu Vermella (Alacant) i ACNUR (Agència de l’ONU per ajuda al Refugiat). Finalment, els alumnes han anat creant durant tot el temps que ha durat el projecte un “Lapbook” de tot l’après.

Durant aquesta setmana i per finalitzar amb aquest apassionant projecte, els alumnes de 5è hem visitat la seu central de Creu Roja a Alcoi. Allí ens esperava Elisa (responsable d’ajuda a l’immigrant) i un grup de voluntaris. Des d’aquest centre ajuden a les persones més desfavorides i on atenen als immigrants proporcionant-los les ajudes més bàsiques. La tarda va ser d’allò més productiva i on vam realitzar dues activitats per comprendre, molt més, com se senten les persones que abandonen el seu país i les seves famílies per diferents motius.

Després de realitzar totes les activitats ens vàrem acomiadar entregant-los als responsables de Creu Roja els diferents “Lapbooks” realitzats per tots els nostres alumnes ja que participen en un concurs obert a tots els col·legis d’Alcoi.

Ací  deixem una recopilació de tot el transcurs del projecte.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría