Animació a càrrec de Pepa Guardiola

Seguint amb el programa de visites i animacions que els alumnes de cinqué tenen per al present curs, hui hem rebut una visita molt esperada: Pepa Guardiola, l’autora d’un dels llibres que este nivell està treballant a l’àrea de valencià: Els collidors de neu.

«Ha sigut un autèntic plaer conèixer-la. Aquesta simpàtica autora ha vingut des de Xàbia sols per a fer-nos una animació sobre el seu llibre. Ens ha fet una explicació magistral sobre els nevaters i ens ha encisat llegint-nos trossos del seu llibre. Volem aprofitar aquest blog, ja que Pepa el segueix, per donar-li les gràcies per haver estat amb nosaltres, per haver-nos regalat part del seu temps i per ajudar-nos a fer de la lectura un món màgic i emocionant.»

Alumnes de 5é.

ELS COLLIDORS DE NEU on PhotoPeach

Un poc sobre Pepa…

Pepa viu i treballa a Xàbia, a la Marina Alta, terreta on va nàixer, i de la que diu que té gran dependència per ser companya inseparable de la mar. Treballa “en una escola on l’olor del Mediterrani es mescla amb la dels llibres i la dels xiquets i xiquetes». Li encanta ser mestra, i s’encarrega de la biblioteca i de les noves tecnologies d’escola.

Té cinc germans, i contar contes formava part de les seues vides. Amb això va descobrir la seua passió per inventar i escriure històries per a gent de totes les edats.  A més, pinta, mira i observa la natura, passeja, viatja, parla, ajuda els amics… “La veritat és que m’encanten tantes coses que estic encantada de viure.»  I, tot açò ho reflecteix en les seues obres. Com a escriptora és coneguda no sols a Espanya, i ha guanyat un nombre important de premis i reconeixements.

Com a mestra, li és molt gratificant l’entusiasme que mostren els xiquets en aprendre a llegir i a escriure. Li encanta ensenyar i els dona recursos per a desenvolupar els sentits, els sentiments i el seu interior.  Aprén del seu entorn i està compromesa amb tot allò que l’envolta. Amb tot això fa volar els seus xiquets despertant en ells, la curiositat per aprendre.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría