Agermanament, música i color per Sant Jordi

Sens dubte una jornada memorable la que hem viscut huí al Cole·legi Sant Roc. Units per la nostra festa, hem pogut compartir amb tots els alumnes del Centre, un dia d’agermanament des dels més menuts, fins als alumnes més majors.

Un programa molt complet que ha permés reconèixer els actes més rellevant de les festes de Sant Jordi. El matí ha començat amb el descobriment del cartell que enguany ha sigut obra de l’alumne Iker Rojo, guanyador del concurs d’aquest any. A continuació hem homenatjant als músics cantant l’himne de festes, dirigit per l’alumne de secundària Mateo.

Després d’un esmorzar popular a cada classe i vestir al gloriero, l’hem acompanyat fins al partidor. Un dels actes més emotius en el que les diferents esquadres han desfilat a ritme de passodoble.

Acte seguit, tots hem tornat a les aules per preparar-nos per a l’acte més multitudinari: l’Entrada. Ataviats amb les nostres millors vestidures. Capitans, boatos, cavallers, ballets,… hem marxat al so de les marxes cristianes i mores. Mares i pares, familiars i amics, han gaudit de la festa que han protagonitzat els alumnes de Sant Roc.

Desfile de capitanies, amb carrosses i boatos, per arribar a la plaça i prendre el castell. Embaixades que han tractat els temes més de moda de l’any, i amb els que ens hem partit de risa, per acabar brandant les espases al camp de batalla.

L’aparició de Sant Jordi ha posat punt i final als actes d’homenatge al patró d’Alcoi per a la majoria dels alumnes, perquè altres han disfrutat de l’olleta Alcoiana a l’hora del menjador.

La jornada ha finalitzat amb el tradicional concurs de paelles dels alumnes de batxiller i cicles formatius. Un ambient festiu entre fogons que ha posat la cirereta a una jornada de convivència entre tots els membres de la nostra comunitat.

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría