6º. Ens visita un mestre torroner de xixona

Encetem el curs actual amb un nou projecte de Coneixement del Medi, Mengem bé, dins del qual es troba una sèrie de sessions on comparem els dolços casolans (fets per iaies, mares i pares a casa) amb dolços industrials amb greixos saturats.

Per això hui dimecres hem tingut una sorpresa molt gran. Ha vingut Manuel Alcaraz, un torroner de Xixona. Manuel és torroner com ho va ser el seu besavi, el seu avi i els seus pares i és gerent de l’empresa torronera Pepe y Mercedes. Aquesta família acudeix, entre altres llocs, a la fira de Cocentaina des de fa un grapat d’anys i allí el podrem trobar al carrer Bisbe Estanya a l’1 de novembre.

Manuel ens ha ensenyat com es fa el torró de llima. Hem pogut observar en directe, de la mà d’un mestre torroner de Xixona, com elaborar aquesta varietat de torró i hem conegut les seues propietats.

Ha sigut un dia molt bonic i inoblidable. Per això volem donar les gràcies a Manuel per haver deixat la seua faena i haver vingut a Sant Roc, desinteressadament, a ensenyar-nos l’art de fer torró.

Ara queda el millor. Menjar-se el torró de llima. Bon profit!

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría