6è. Visitem la cardadora

Hui hem acabat els projectes A CADA PORC LI ARRIBA EL SEU SANT MARTÍ i LA VIDA EN UN MAS, visitant La Cardadora. Allí hem fet moltes activitats. Al matí, després d’esmorzar, hem vist un mas aprenent la seua arquitectura i els costums dels maseros d’altres èpoques, també hem gaudit del vol en directe dels grans rapinyaires vinguts des de Castelló gràcies a l’amic Àlvar Seguí. Tot açò ha estat inmortalitzat per Jorge Hinojosa que ens farà un documental del dia sencer. És un autèntic crack.

La vesprada ha sigut més intensa. Ha vingut Pep, un amic carnisser de Muro, acompanyat , a fer-nos una demostració de com treballa un carnisser i hem pogut imaginar-se com serien aquelles matances dels porcs als masos. Hem pogut veure en directe com començaven a preparar les cistelles de la rifa de Càrites.  Sabíem totes les parts del porc, però el que ignoràvem era quins aliments es feia a partir de les mateixes.

Volem donar les gràcies a Paco, Elena i Alfonso por obrir-nos les portes de la vostra casa i a Pep el carnisser de Muro per regalar-nos el seu temps. Ha sigut una excursió inoblidable.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría